More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O fetiță de 10 ani a sunat la 112 să-și reclame tatăl că-i bate mama

  La 21.06.2020, ora 15.21, lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către o minoră, din comuna Capu Câmpului, despre faptul că mama sa este agresată de tatăl său.

  A fost identificată apelanta în vârstă de 10 ani, în apropierea domiciliului împreună cu mama sa, de 48 ani, care a declarat faptul că în jurul orei 15.00, în urma unui scandal ce a avut loc în domiciliu, cu concubinul ei, de 51 ani, localnic, acesta din urmă a lovit-o cu palma peste față. 

  Bărbatul se afla de asemenea în apropierea domiciliului și a recunoscut fapta sa motivând că femeia a consumat băuturi alcoolice motiv pentru care cearta a degenerat, iar el a lovit-o peste față. A fost completat  chestionarul de evaluare a riscului și s-a constatat că nu există risc iminent. De asemenea reclamanta nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Victima nu a dorit să i se acorde îngrijiri medicale de specialitate.

  În cauză a fost întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de „violență în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles