FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 29.06.2021, la ora 09.35, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către Mihaela B., din comuna Horodnic de Jos, cu privire la faptul că fostul concubin i-a distrus un geam la locuință și a amenințat-o cu moartea.

Mihaela B. locuiește singură la imobilul din comuna Horodnic de Jos, iar în trecut a avut o relație de concubinaj cu Ioan A., din localitate, și întrucât între ei au intervenit mai multe neînțelegeri, a hotărât să se despartă. Susnumita, în perioada 25.06.2021 – 29.06.2021, s-a aflat pe raza orașului Gura Humorului, iar în această perioadă Ioan A. i-a transmis în mod indirect, prin membrii familiei acesteia, amenințări cu acte de violență, amenințări de natură a-i provoca acesteia o stare de temere permanentă.

În dimineața zilei de 29.06.2021, în momentul când Mihaela B. a revenit la domiciliul său, a constatat că Ioan A. i-a distrus cu o piatră sticla de la un geam de tip termopan, provocându-i un prejudiciu de aproximativ 200 lei. Cu ocazia completării formularului de risc, Mihaela B. a refuzat emiterea unui ordin de protecție față de Ioan A., însă a formulat plângere penală față de acesta pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „distrugerea” și „amenințarea”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here