FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 10 februarie 2023, în jurul orei 06.00, polițiștii au reținut-o pe Roxana – Ancuța Niculaescu, fostă Franciuc, din comuna Frătăuții Noi, în baza unui mandat european de arestare emis pe numele ei de autoritățile italiene.

Femeia fost condamnată de magistrații din peninsulă la două ani și patru luni de închisoare și la o amendă de 750 de euro.

Aceasta a fost introdusă în Arestul IPJ Suceava și cel mai probabil în perioada următoare va fi extrădată în Italia.

Autoritățile judiciare italiene au dispus urmărirea internațională și transmiterea a două semnalări în Sistemul Informatic Schengen, în baza a două mandate europene de arestare, pe numele Roxanei – Ancuța Niculaescu având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și utilizarea cardului de credit/debit.

În perioada 20 – 21 mai 2013, respectiv în luna noiembrie 2012, profitând de încrederea persoanelor de care avea grijă, în calitate de menajeră, aceasta a furat un cart bancar, suma de 1.300 de euro, inele de aur și produse de cosmetică.

De pe cardul bancar sustras, fiind ajutată de către alte persoane, femeia a retras bani și a achiziționat bunuri în valoare totală de 2.212,6 euro.

Aceasta a fost condamnată definitiv de către Curtea de Apel din Torino la pedeapsa rezultantă de doi ani și patru luni de închisoare și la plata unei amenzi în valoare de 750 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here