Ilustrativ

La 15.09.2021, la ora 05.54, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 de către Denisa P., din orașul Milișăuți, despre faptul că mama sa, Virginia D., domiciliată în comuna Grănicești, a fost dată afară din locuință de către tatăl său, Eugen D..     

La data de 15.09.2021, în jurul orei 05.30, Eugen D., aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliu, iar pe fondul unor conflicte mai vechi, i-a adresat expresii și cuvinte jignitoare soției sale, Virginia D., pe care, totodată, a scos-o din anexa cu rol de locuință, în care acesta se afla.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent că viața și integritatea fizică a victimei Virginia D. este pusă în pericol, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În baza ordinului de protecție provizoriu, lui Eugen D. i s-a stabilit să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de Virginica D..

Femeia a declarat faptul că nu dorește ca soțul său să părăsească domiciliul, deoarece cei doi locuiesc în anexe cu rol de locuință diferite, între cele două locații fiind asigurată distanța de 50 de metri.

Lui Eugen D. i s-a adus la cunoștință că nerespectarea/încălcarea oricăreia din masurile dispuse prin prezentul ordin de protecție provizoriu constituie infracțiune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here