Ritmic Suceava

La 14.09.2021, la ora 10.31, SPR 5 Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către Teodor T., din comuna Comănești, cu privire la faptul că soția sa, Elena T., de 29 ani, din comuna Comănești, s-a intoxicat involuntar cu o substanță ce bănuiește a fi formol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că soții Teodor și Elena T. au domiciliul în comuna Comănești, iar la 14.09.2021, în jurul orei 10.20, Elena T., în timp ce făcea curățenie în cămara imobilului, a găsit un recipient din plastic de 0,5 litri în care se afla în cantitate de aproximativ 50 ml un lichid de culoare albă, ocazie cu care fiind curioasă ce conține recipientul respectiv a gustat din conținut, ingurgitând o cantitate redusă din respectivul lichid.

Teodor T. a declarat faptul că soția sa se afla singură în imobil, iar în momentul în care a intrat în locuință, aceasta i-a relatat cele întâmplate, spunându-i că se simte rău, drept urmare acesta a apelat 112 solicitând un echipaj de ambulanță. Teodor T. a declarat că în respectivul recipient se afla formol, recipient pe care îl are de aproximativ 2 ani.  

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Gura Humorului, care a preluat și transportat persoana vătămată la UPU Suceava pentru investigații medicale suplimentare, diagnosticând-o prezumtiv cu intoxicație voluntară cu formol.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here