La 14.09.2021, la ora 10.11, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către Diana P., din comuna Capu Câmpului, despre faptul că arde o casă.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată apelanta care a declarat faptul că, în jurul orei 10.00, în timp ce se deplasa pe drum în localitate a observat că a izbucnit un incendiu la o locuință  .

Ulterior, a fost identificat și proprietarul, Dumitru Ș., care a relatat faptul că la o anexă destinată pentru prelucrarea lemnului (banzic) a izbucnit un incendiu fiind situată în curtea împrejmuită a acestuia. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu două autospeciale, care au lichidat incendiul în jurul orelor 10.50, stabilindu-se ca și cauză a incendiului „efect termic curent electric”.

În urma incendiului au ars anexa în cauză construită din lemn, aparat banzic, două motoare electrice și un motoferăstrău. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la  aproximativ 30.000 de lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here