More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O bătrână a fost lovită mortal de un microbuz care dădea cu spatele

  La 26.06.2020, ora 21.15, un bărbat, de 42 ani, din Baia, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes pe strada Învățător Ilie Gavrilescu pe raza satului Baia, în fața unui magazin, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, motiv pentru care a accidentat-o pe o bătrână, de 88 ani, din Baia care a traversat strada prin spatele autoutilitarei fără să se asigure.

  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, iar aceasta a fost transportată de un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava.

  Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să i se recolteze probe de sânge la Spitalul Județean Suceava.

  Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, cât și pietonul care a traversat strada fără să se asigure.

  În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

  Ulterior, la 27.06.2020, ofițerul de serviciu din cadrul IPJ Suceava a fost anunțat de către personalul Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că bătrâna a decedat la ora 05:00.

  În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles