More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O bătrână a căzut de pe acoperișul căminului „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava

  La data de 14 aprilie 2023, la ora 05.50, Iulian N. a anunțat prin 112 faptul că o bătrână s-a urcat pe acoperișul căminului de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că în dimineața zilei de 14 aprilie a.c., în jurul orei 05.40, Matilda P., de 87 de ani, persoană cunoscută cu probleme psihice, internată în cadrul căminului, s-a urcat pe acoperișul clădirii, s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

  Bătrâna a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles

  1 Comment

  1. Situatia este una tragica. Acest caz exemplifica importanta alegerii cu atentie a persoanelor care se ocupa de ingrijirea batranilor din caminele de batrani. Respectul si atentia pe care acestea au dreptul sa le primeasca de la noi trebuie sa fie mai mare ca oricand. Cu totii, fiecare la nivelul sau, avem o mare responsabilitate fata de oamenii care au contribuit major la bunul mers al societatii.