More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Numărul pacienților cu coronavirus continuă să crească la Spitalul Județean Suceava deși numărul externărilor este zilnic mai mare decât cel al internărilor

  Astăzi, 07.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3516 persoane declarate vindecate.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 2 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 9 de persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 460 pacienți, și anume 97 pacienți Covid-19 și 363 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 9 pacienți, din care 2 pacienți sunt intubați.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 53 de pacienți Covid- 19 și 10 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 56 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 51 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 2 au peste zece cazuri în evoluție

  În cursul zilei de 06 iulie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind instruite cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală 280 de persoane.

  De asemenea, au fost verificate 46 de societăți  comerciale. A fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 lei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles