More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Nelu Tătaru amenință cu starea de urgență: „Dacă unii vor cu tot dinadinsul să revenim la starea de urgenţă, vom ajunge acolo” (NAȚIONAL)

  Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi seara, la Antena 3, că, deşi pe moment nu vom reveni la starea de urgenţă, România trăieşte un nou episod al epidemiei de Covid pentru care “avem cu toţii” câte o parte din vină. În plus, ministrul a subliniat că, în cazul în care unii doresc cu tot dinadinsul o nouă stare de urgenţă, s-ar putea să se întâmple acest lucru.

  „În opinia mea, nu, [epidemia de coronavirus din România – n.r.] nu a scăpat de sub control, numai că trăim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni. O parte din vină o avem cu toţii, poate mai mare cei care nu au mai vrut să creadă că există aşa ceva sau au uitat zilele, chiar săptămânile şi lunile în care au stat închişi în casă, temători şi uitându-se la televizor la ce se întâmplă în Spania şi Italia”, a afirmat Tătaru.

  De asemenea, ministrul a tras un semnal de alarmă asupra faptului că, în prezent, o parte a populaţiei nu mai crede ceea ce transmit autorităţile în legătură cu evoluţia epidemiei în ţară, există anumiţi factori decizionali care negativează cam tot ce s-a întâmplat în ultimele luni şi de asemenea o serie de instigări la nerespectarea unor reguli.

  Întrebat dacă este posibil ca România să intre din nou în stare de urgenţă, Nelu Tătaru a precizat următoarele:

  „Carantina o să o putem da la diverse localităţi pe nişte criterii şi când avem o transmitere comunitară accentuată. Deocamdată, nu cred că ajungem la starea de urgenţă, dar dacă unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgenţă!”.

  Remarcile ministrului Sănătăţii vin în contextul în care numărul de cazuri noi de infecţii cu Covid a crescut într-un ritm alarmant în ultimele săptămâni.

  Sursa: Epoch Times România

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles