More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mesajul colectivului de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița pentru învățătoarea Angelica Varvaroi, care și-a pierdut viața în cumplitul accident de la Câmpulung: „Ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă”

  Colectivul de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița a transmis un mesaj de condoleanțe pentru învățătoarea Angelica Varvaroi, care și-a pierdut viața în cumplitul accident produs ieri la ieșire din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta.

  „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre. Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum. Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!”, au transmis colegii cadrului didactic.

  Amintim că ieri, în jurul orei 12.30, la ieșire din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta,  a avut loc un accident rutier grav în urma căruia și-a pierdut viața o femeie. Este vorba despre Angela Varvaroi, de 56 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen.

   Din nefericire, mașina condusă de aceasta a fost lovită violent din lateral de un TIR IVECO, fiind proiectată în zidul de sprijin de pe sensul celălalt de mers.

  Se pare că femeia a pătruns pe DN17 fără a se asigura și fără să acordare prioritate TIR-ului la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani, din comuna Arbore.

  Angela Varvaroi este din Câmpulung Moldovenesc și lucra ca învățătoare la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles