More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Manchester City a fost amendată cu 10 milioane de euro pentru nerespectarea fair play-ului financiar (SPORT)

  Manchester City a dat lovitura, toate acestea după ce a mers la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a cere ștergerea suspendării de doi ani din cupele europene.

  Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat câștig de cauză clubului Manchester City în disputa cu UEFA, după ce englezii au fost suspendați pentru doi ani din cupele europene și au fost obligați să plătească 30 de milioane de euro pentru nerespectarea regulamentului de fair-play financiar.

  TAS le-a dat dreptate englezilor de la Manchester City, iar suspendarea de doi ani primită de la UEFA a fost ștearsă. Astfel, gruparea din Premier League a scăpat de pierderile financiare pe care le-ar fi suferit în cazul absenței din cupele europene care ar fi ajuns la 100 de milioane de euro pe an.

  Manchester City nu a fost singura echipă din Europa care a avut câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Și alte cluburi, între care PSG și AC Milan, au câștigat când au fost sancționate de UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar.

  Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, „cetățenii” au primit aprobarea de a participa în cupele europene, iar această veste este una proastă pentru rivalele Chelsea, Manchester United și Leicester, care se luptă pentru ultimele două poziții de UEFA Champions League.

  Totuși, Manchester City va trebui să plătească o amendă în valoare de 10 milioane de euro, deși inițial a fost penalizată de UEFA cu 30.000.000 de euro.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles