More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mai mulţi deputaţi PNL au primit apeluri false să meargă la DNA chiar înainte de votul pe desfiinţarea Secției Speciale (POLITICĂ)

  Situaţie fără precedent în Parlamentul României: Mai mulţi parlamentari PNL au fost sunaţi să se prezinte la DNA Braşov chiar înaintea votului pe legea privind desfiinţarea Secţiei Speciale. Potrivit preşedintelui liberalilor Ludovic Orban, apelurile s-au dovedit a fi false, prin această iniţiativă obscură urmărindu-se să nu fie asigurat cvorumul. Ar putea urma o anchetă a Poliţiei în acest sens.

  „S-a petrecut un lucru absolut incredibil. Foarte mulţi colegi deputaţi din PNL, cu 40 de minute, 30-20 de minute înaintea exercitării votului pe proiectul de lege de desfiinţare a Secţiei speciale au fost sunaţi şi convocaţi la DNA Braşov. Nu-i ştiu pe toţi, că n-am apucat să vorbesc. Deci, mai mulţi deputaţi ai PNL au fost sunaţi de pe un număr de telefon, probabil număr de cartelă, şi au fost convocaţi la DNA Braşov. Evident că era un apel fals. Cineva a premeditat ca înaintea votului pentru desfiinţarea Secţiei Speciale, deputaţii PNL să fie chemaţi să li se comunice în mod fals că trebuie să se prezinte la DNA Braşov”, a dezvăluit Orban.

  Întrebat cine sunt parlamentarii care au fost sunaţi, liderul PNL a replicat: „Sergiu Vîlcea, Luminiţa Arcali, Nicolae Giugea… E o listă foarte mare, cred că sunt peste zece deputaţi. Nu ştiu dacă mi-au comunicat toţi cei care au fost sunaţi”.

  „Cineva a încercat să-i determine pe deputaţii PNL să plece din sală. Eu le-am sugerat să facă sesizare la Poliţie, să se identifice numărul de telefon, proprietarul numărului de telefon, în măsura în care este posibil, pentru a putea vedea cu adevărat identitatea celui sau celor care au putut să gândească aşa ceva, că înaintea votului final la Legea de desfiinţare a SIIJ, parlamentari, deputaţi PNL să fie abordaţi în acest mod. Nu cunosc dacă e acelaşi număr de telefon, nici ei între ei, pentru că am văzut două dintre numere de telefon care din câte ştiu eu, erau diferite. Nu am o bănuială pentru că mi s-a adus la cunoştinţă după exercitarea votului final. Dacă ar fi existat vreo solicitare ar fi trebuit făcută în plenul Camerei Deputaţilor. Noi am hotărât în cadrul şedinţei Coaliţiei că susţinem desfiinţarea SIIJ”, a explicat Orban.

  Sursa: Epoch Times România

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles