Ritmic Suceava

În ultimii ani au început să apară tot mai multe spălătorii auto self service în mai toate orașele țării. Câteodată se creează cozi uriașe la unele dintre ele, însă fără ca cineva să fie deranjat de acest lucru. Ce face ca spălătoriile self service să aibă un succes atât de mare?

Spălătoriile auto self service sunt mai accesibile prin comparație cu cele clasice. Majoritatea șoferilor le preferă pentru că nu sunt condiționați de un program anume și își pot spăla mașina cu cea mai mare atenție. Nu ai motive pentru care să nu investești într-o astfel de spălătorie auto, mai ales dacă piața nu e deja saturată în orașul tău.

Ce sunt mai exact spălătoriile auto self service și cum funcționează?

O spalatorie auto self service, după cum îi spune și numele, este cea în care clientul își spală singur mașina. El are la îndemână un furtun de înaltă presiune, dar și o perie cu spumă pentru ca rezultatul final să fie cel dorit.

În cadrul unei spălătorii auto self service pot fi urmați toți pașii de curățare dintr-o spălătorie clasică și anume: primul jet de apă, aplicarea detergentului, clătirea vehiculului, frecarea cu perie, aplicarea cerii speciale.

Există spălătorii auto care au și servicii suplimentare cum ar fi uscarea prin intermediul unor echipamentele speciale.

Ai putea fi proprietarul unei spălătorii auto self service? Bineînțeles că da! Este un mic business extrem de smart pe care îl poți crește treptat, prin achiziționarea de noi serii de echipamente necesare, mai ales că acestea au prețuri extrem de accesibile.

Dacă în orașul tău nu există spălătorii auto self service, este momentul perfect să fii primul care deține una! Tot ce ai nevoie este un spațiu unde să construiești această spălătorie și boxele aferente echipate complet. Trebuie să iei legătura cu o firmă care construiește astfel de spălătorii auto și să aduci acest serviciu cât mai curând în orașul tău.

Ce avantaje prezintă o spălătorie auto self service?

Primul și cel mai atractiv avantaj pentru tine este costul echipamentelor și rentabilitatea crescută, dar și prețul mic pentru servicii. Clienții vor prefera să își spele mașina la spălătoria ta auto self service pentru că prețurile sunt mai mici comparativ cu o spălătorie normală. De asemenea, ei știu că își pot spăla mașina după bunul plac. Hai să vedem în continuare și celelalte avantaje:

  • Stațiile auto self service sunt ușor de utilizat, ecranul digital de control fiind foarte similar. El le permite șoferilor să gestioneze presiunea apei, intensitatea procesului de curățare, dar și timpul aferent fiecărei etape de spălare a mașinii.
  • Fiecare șofer poate personaliza procesul de curățate în funcție de nevoile mașinii sale. Asta creează o senzație de control și siguranță.
  • Spălătoriile auto self service sunt cu mult mai ecologice decât spălătoriile auto automate sau cele clasice. De ce? Pentru că utilizează mai puțină apă la fiecare program, iar multe dintre ele dispun de sisteme de recuperare a apei.
  • Mașinile pot beneficia și de un finisaj rapid profesional grație serviciilor de ceruire prin pulverizare cu care sunt dotate mai toate spălătoriile auto self service.

Cum arată profilul clienților tăi? Vorbim de persoane care își doresc să aibă control absolut asupra procesului de spălare a mașinii, fără să plătească un preț piperat. Sunt cei care au deja abilitățile necesare pentru a-și curăța mașina în mod corespunzător, cei care urăsc să aștepte la cozile infernale ce se formează deseori la spălătoriile auto clasice sau automate.

Acest tip de business nu implică prezența ta fizică 100%. Nu trebuie să fii mereu în cadrul spălătoriei auto self service, lucrurile sunt gândite în așa fel încât să se desfășoare fără prezența ta. Trebuie doar să verifici din când în când dacă nu sunt probleme și să alimentezi boxele cu agenți de curățare.

Atenție la echipamentele și agenții de curățare folosiți! Trebuie să fie de înaltă calitate pentru a evita orice risc de deteriorare a mașinii. Dacă vrei ca imaginea ta să nu aibă de suferit, alege din start echipamente și agenți de curățare profesionali.

Acestea fiind spuse, ai vreun motiv pentru care nu ai investi într-o spălătorie auto self service? Ar fi greu de crezut. Începe chiar cum să cauți furnizorul potrivit pentru bugetul tău!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here