More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  La 68 de ani a ajuns după gratii pentru că a condus beat și fără permis un ATV

  La data de 27.06.2020, ora 21.30, echipajul din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, Compartimentul Rutier, a oprit pentru control motociclu (ATV) condus de către un bărbat 68 de ani, din comuna Şaru Dornei. Acesta nu avea asupra sa documentele personale iar după verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere. Deoarece emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  S-a procedat la  conducerea acestuia la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde i s-au prelevat mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.

  Faţă de bărbatul de 68 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi introdus în arestul IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles