More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  INTERVIU Iulian Palahniuc, candidatul USR PLUS la Primăria orașului Frasin: „Nu pretind că am idei geniale, vreau doar să fac ceea ce au făcut și alții și a funcționat”

  Iulian Palahniuc, candidatul USR PLUS pentru Primăria orașului Frasin, este de profesie inginer energetician, iar din pasiune voluntar. Iulian Palahniuc a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și un master în inginerie energetică, povestind că în perioada studenției a învățat că cel mai frumos mod pentru a petrece timpul liber, este voluntariatul.

  „Acum sunt voluntar acasă, în cadrul Clubului sportiv al orașului, iar acest lucru se datorează pasiunii pentru sport și copii. Prin natura jobului, colind țara în lung și în lat, interacționez cu oameni din diferite funcții de conducere iar acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a reconsidera prăpastia și nivelul scăzut al dezvoltării în care a ajuns acum, orașul Frasin”, a menționat Iulian Palahniuc, candidatul USR PLUS la Primăria orașului Frasin.

  Acesta este convins de puterea exemplului și din acest motiv consideră că temelia dezvoltării orașului Frasin depinde de o administrație corectă, fără interese ascunse și transparență decizională.

  „M-am decis să candidez deoarece consider că am ce da înapoi orașului care m-a format. Aici am învățat să fac lucrurile corect și dacă pot face acest lucru unde lucrez, o pot face și în domeniul public. Îmi doresc ca primăria să nu fie doar un spațiu unde <<se doarme>>, vreau să fie productiv. Am multe idei despre cum se poate înfăptui acest lucru. Nu pretind că am idei geniale, vreau doar să fac ceea ce au făcut și alții și a funcționat, cum spuneam, cred în puterea exemplului”, a continuat Iulian Palahniuc.

  Candidatul USR Plus la Primăria orașului Frasin se bazează, în lupta pentru fotoliul de primar, pe o echipă unită, cu oameni care lucrează în domenii diferite de activitate, dar care doresc toți același lucru, dezvoltarea orașului, echipă din care fac parte Alina Onișor, Alexandra Brăteanu, Cătălin Moroșan, Victorița Ruscan, Turenschi Mihai, Sahlean Ilie Daniel, Cosmin Turenschi, Alexandra Blanari, Florin Moroșan, Radu Stancu, Pavel Drelciuc și Florentina Turenschi.

  „Am o echipă faină. Am ingineri, medici, psihologi, lucrotori în construcții, profesori. Împreună ne-am asumat că vom face lucruri bune. Prioritară pentru noi este educația. Nimic nu se poate face fără educație. Atât timp cât educația lipsește, acea comunitate este foarte fragilă din toate punctele de vedere, intelectual, spiritual. Educația este elementul de bază al unei societăți. În Frasin funcționează doar două școli, din patru, iar copiii sunt comasați. Școlile trebuie terminate, dar am înțeles că nu s-a dorit acest lucru, deoarece actualii consilieri locali au considerat că școala nu e rentabilă. Școala nu e PFA sau IMM. Pe lângă aceste aspecte, îmi doresc transparență. Dacă ai transparență, rezultatele vin ca un tăvălug”, a completat candidatul USR PLUS, Iulian Palahniuc, menționând că își dorește construcția unei grădinițe cu program prelungit, a unui complex cultural și educațional, amenajarea cursurilor de apă, principale și secundare, refacerea a două poduri pietonale, amenajarea unei parcări auto, înființarea unui departament pentru atragere de fonduri nerambursabile, finalizarea de urgență a lucrărilor începute în unitățile de învățământ, transparență și echitabilitate în repartizarea pășunilor cât și realizarea unui proiect cadru de apă, gaz și asfalt.

  „Vreau să le transmit locuitorilor din Frasin să aleagă schimbarea. Acum este momentul potrivit să ne dezvoltăm cu bani europeni. Actuala conducere a Primăriei nu a demonstrat până acum că-și dorește să dezvolte orașul Frasin. Prin meseriile pe care le avem, noi, echipa USR PLUS am confirmat că putem și ne dorim să schimbăm orașul Frasin. Nu ne dorim să facem umbră în Primărie și nu ne dorim să facem politică, vrem să facem administrație, din acest motiv invit locuitorii orașului Frasin să voteze schimbarea și dezvoltarea, să voteze USR PLUS”, a încheiat Iulian Palahniuc.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles