More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Începe admiterea la USV. 4.600 de locuri sunt disponibile la cele 10 facultăți ale universității

  Mâine încep înscrierile pentru admiterea la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV).

  „Online sau on – site vă așteptăm, cu drag! Eu simt că ne-am pregătit bine pentru un nou început: am dezvoltat 10 noi laboratoare didactice și am schimbat toate calculatoarele mai vechi de 3 ani din celelalte laboratoare, am înființat 9 programe noi de studii solicitate de studenți și de angajatori, am oferit tuturor studenților cu o situație materială dificilă tablete și se află în curs de achiziție câte un laptop/tabletă și o cartelă de date pentru fiecare nou student al USV, am atras cadre didactice performante din țară și străinătate și avem alte 17 concursuri de post aflate în desfășurare pentru următoarea etapă de dezvoltare, și chiar și o nouă pagină web www.usv.ro . Dar poate cel mai important este că ne ocupăm de studenți pentru a urma deviza universității: Visează, creează, inovează!”, a anunțat Mihai Dimian, prorectorul USV.

  Informaţii detaliate despre procesul de Admitere 2020, cu repartizarea celor peste 2.100 de locuri bugetate și a celor peste 2.500 de locuri cu taxă pe programe de studiu din ciclul de licență, masterat și doctorat, pot fi obţinute consultînd pagina de internet admitere.usv.ro/. Tot acolo găsiți detalii referitoare la specificul fiecărei facultăți, precum și explicații legate de probele de concurs.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles