FOTO GSP
Ritmic Suceava

Ilie Dumitrescu a lansat un atac dur şi surprinzător la adresa lui Gigi Becali. Nu l-a mai menajat deloc pe finanțatorul celor de la FCSB, despre care a spus că a ajuns să fie mai satisfăcut de rolul pe care și l-a impus la echipă, decât de performanțe.

Situația de acum a roș-albaștrilor, aflați în al cincilea sezon consecutiv fără a câștiga campionatul, este cauzată exclusiv de managementul impus de milionarul din Pipera.

După ce a pus cap la cap informațiile pe care le-a adunat din diverse surse, din reacțiile publice ale lui Gigi Becali, dar și din discuția pe care a purtat-o cu Adi Popa, la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a decis să-i transmită indirect omului de afaceri ce crede despre ce se întâmplă la FCSB.

„Ce se întâmplă acum la FCSB este o chestie d-asta… Gigi Becali nu mai vrea să câștige! Gigi Becali nu mai are interes. El era un luptător, avea orgoliul de a reuși, de a fi cel mai bun. Acum, este mai important ca el să facă totul acolo, decât rezultatele echipei”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club.

Fostul mare fotbalist și-a continuat tirada la adresa lui Becali.

„Pentru el, cea mai mare satisfacție acum este să se implice total la FCSB. Asta este victoria lui!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Sursa: Digisport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here