More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  I-a omorât pisica și apoi și-a bătut soția, în final ajungând în beciul Poliției din Suceava

  La 29.06.2020, ora 09.00, o tânără, de 20 ani, din municipiul București, s-a prezentat la sediul Secției Urbane de Poliție Burdujeni pentru a sesiza faptul că în 27.06.2020, în jurul orei 22.30, a fost lovită de către soțul său, un tânăr, de 24 ani, din mun. București, care era în stare avansată de ebrietate, însă nu a anunțat poliția deoarece îi era frică de acesta, căci în alt context lovise foarte violent două pisici, trântindu-le de podea, iar una dintre acestea a decedat.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „violență în familie”, „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și „rănirea sau schingiuirea animalelor”.

  Polițiștii de proximitate au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea bărbatului, din locuința conjugală. Totodată, în cauză s-a dispus, prin ordonanța din data de 29.06.2020, măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles