More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Guvernul PNL anunță că va mări pensiile doar dacă va permite bugetul (POLITICĂ)

  Ministrul Muncii a declarat, marţi seara, la TVR, că nu este nimeni în Guvern care să nu dorească să fie mărite pensiile şi că va fi anunţată o „eventuală modificare a procentului de 40% cunoscut”.

  „Va fi o creştere a pensiilor. Este un Guvern responsabil, care va anunţa o eventuală modificare a procentului de 40% cunoscut, în baza analizelor încasărilor la buget. Nu este nimeni care să nu vrea (…), să nu aibă înţelegere, însă, în mod evident, dincolo de orice populism suntem responsabili şi vom comunica datele în baza încasărilor de la buget, după o perioadă extrem de dificilă”, a spus Alexandru.

  Aceasta a mai spus că este evidentă necesitatea majorării pensiilor, dar acest ucru trebuie să fie susţinut de buget.

  „Nu este nimeni în această echipă guvernamentală care, din răutate, din rea voinţă, să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor. Este evident că este necesară o suplimentare în baza unei munci pe care au făcut-o, desigur, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului. Venim după o perioadă de pandemie, o perioadă în care economia a fost greu lovită”, a mai spus Violeta Alexandru.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles