More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gigi Becali pregătește debarcarea lui Bogdan Vintilă de la FCSB: „El, săracul, e aerian… Nu voi continua cu el orice s-ar întâmpla, depinde de rezultate” (SPORT)

  Gigi Becali nu a mai suportat umilința și și-a făcut prima oară praf antrenorul. A spus că nu are autoritate în fața jucătorilor, dar a dat asigurări că nu-l schimbă deși Laurențiu Reghecampf este gata să preia echipa în orice moment.

  „Rămâne pe viață cu mine pentru că este credincios”, spunea Gigi Becali despre antrenorul Bogdan Vintilă. Patronul și-a schimbat însă discursul după ce FCSB a pierdut cu Astra deși a condus cu 2-0. Roș-albaștrii au jucat 3 partide după ce au fost ridicate restricțiile. Nu au câștigat niciuna și au ajuns pe locul 4 la 9 puncte de liderul CFR Cluj.

  Gigi Becali a intrat în direct la televizor și l-a criticat pe Bogdan Vintilă. A spus că nu are autoritate în fața jucătorilor și i l-a trimis pe bancă pe Mihai Stoica.

  La ora asta, Vintilă are postul asigurat?

  „La ora asta, da. Nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place. Sunt cinci puncte pierdute, nu mai spun că ne-am dat autogol cu CFR-ul. O să vedem cu MM pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta. Nu poate (n. r. Bogdan Vintilă). Nu poate asta, nu are autoritate”.

  Gigi Becali are și alt motiv să fie supărat pe Vintilă. Antrenorul a spus că obiectivul formației nu este titlul, ci un loc de cupă europeană.

  „Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană. Că este datorită câştigării campionatului sau ca urmare a câştigării Cupei, nu este important. Este un obiectiv al clubului pe care ni-l dorim să îl atingem. Dar, atât. Încă de când am venit aici, ştiam că obiectivul este participarea într-o cupă europeană. Champions League sau UEFA”, a declarat Bogdan Vintilă înaintea confruntării cu Astra.

  „El, săracul, când îl întrebați voi este aerian. Ce să spună? Nici nu mai știe ce să spună… Cum să fie așa ceva? La FCSB se vrea titlul”, a mai spus Becali.

  Gigi Becali spune că nu-l dă afară pe Bogdan Vintilă, deși are la îndemână un antrenor care a cucerit campionate și a jucat în cupele europene cu FCSB.

  „La ora asta nu vorbim de schimbarea antrenorului. Dacă va fi să fie, singurul care va fi va fi este Reghe. Pe altcineva, pe cine să iei? El mi-a zis: «Oricând apelezi la mine, eu sunt prezent». I-am zis: «Reghe, eu nu îl schimb pe Vintilă, stai să vedem ce și cum, mie îmi place jocul echipei»”, a mai spus Becali la Digi Sport.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles