More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gică Hagi a renunțat la funcția de antrenor principal la Viitorul Constanța (SPORT)

  Gheorghe Hagi (55 de ani) a anunțat că renunță la funcția de antrenor principal la Viitorul. Gică Popescu (52 de ani) admite că înlocuitorul ideal ar fi Costel Gâlcă (48 de ani), în prezent pe banca danezilor de la Vejle.

  Plecarea lui Gică Hagi a surprins. Pare că „Regele” nu a numit încă un succesor, dar și-a manisfestat preferințele cu mult timp în urmă: „Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Costel Gâlcă antrenor”. Gică Popescu, președintele Viitorului, îi împărtășește opinia.

  „Noi avem o filozofie aparte, pe care Gică a implementat-o în 10 ani. Nu vom renunța pentru nimic la această filozofie! Antrenorul care va veni se va plia pe această filozofie. Gâlcă este întotdeauna o variantă pentru orice echipă, dar tocmai și-a prelungit contractul. Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri acum”, a declarat Gică Popescu la Realitatea Sportivă.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles