More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gheorghe Flutur: „Ryanair va introduce două zboruri săptămânale către Bruxelles Charleroi”

  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a anunțat faptul că compania aeriană Ryanair va introduce două zboruri săptămânale către Bruxelles Charleroi care vor fi operate de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava.

  „Operatorul aerian Ryanair va adăuga o nouă destinație în portofoliul său de zboruri directe operate de la Suceava. Începând din sezonul de iarnă 2021-2022, în zilele de luni și vineri, Ryanair va introduce două zboruri săptămânale către Bruxelles Charleroi. Aeroportul se află la 62 de km de capitala Belgiei și va facilita accesul pasagerilor atât din Belgia, cât și din țări precum Franța și Luxembourg. Prin urmare, Aeroportul Internațional <<Ștefan cel Mare>> Suceava va deservi patru zboruri pe săptămână de la Suceava spre Belgia, două către Aeroportul Bruxelles Zaventem, și două către Aeroportul Bruxelles Charleroi”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles