More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Furt la păcănele. Un client i-a furat încasările angajatei unei săli de jocuri de noroc, iar banii i-a jucat tot la păcănele

  La 08.07.2020 ora 20:01, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie, de 43 ani, localnică, despre faptul că i-a fost furată o sumă de bani.

  Din verificări s-a stabilit că, în jurul orei 18:30, reclamanta se afla la o sală de jocuri de noroc din Fălticeni, unde aceasta lucrează, iar la un moment dat a observat că dintr-un sertar aflat sub bar a fost sustrasă suma de 1.200 lei, deși sertarul fusese încheiat cu cheia.

  În imediata apropiere a localului a fost identificat un bărbat, de 34 ani, din localitate, singura persoană care se afla în interiorul sălii de jocuri în momentul comiterii faptei. Acesta a recunoscut că a sustras cheia de la sertar în timp ce femeia nu era atentă, iar din interiorul acestuia a luat suma de 1200 lei pe care i-a jucat la un joc de tip slot machine.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles