More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Viceprimarul Lucian Harșovschi: „Înainte de prima ninsoare, vineri, i-a luat hărnicia pe constructori și au încercat să finalizeze lucrările pe strada Luceafărului”

  Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a criticat constructorii care au contract cu Primăria Suceava deoarece nu au lucrat serios și nu au finalizat ce și-a propus pentru anul în curs.

  „Așa nu mai merge! Se pare că unii pot lucra doar împinși de la spate. Înainte de prima ninsoare, vineri, i-a luat hărnicia pe constructori și au încercat să finalizeze lucrările pe strada Luceafărului. A nins, iar acum utilajele stau în zăpadă, timp de 4 luni mișcându-se foarte, foarte încet. Din păcate, este puțin probabil să finalizeze lucrările anul acesta, dar pe noul contract voi fi și mai categoric, iar dacă condițiile nu se respectă, vor avea de suferit și constructorii, nu doar sucevenii din cauza lor. Continuăm din primăvară, dar nu în ritmul acesta!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles