Ritmic Suceava

La 20.02.2021, la ora 13.29, Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 despre faptul că în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, arde o casă.

Din declarația lui Petru G., de 63 ani, a rezultat faptul că, la data de 20.02.2021, în jurul orei 11.45, Ilie G., de 28 ani, a avut un conflict verbal cu tatăl său, în urma căruia acesta, în jurul orei 13.25, a incendiat locuința tatălui său Petru G., din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, și locuința sa aflată în apropierea locuinței tatălui său. Petru G. susține că fiul său avea un comportament agitat, se afla sub influența băuturilor alcoolice și menționa citate biblice.

La fața locului au intervenit  autospeciale de pompieri din cadrul ISU Bucovina – Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cât și din localitatea Cornu Luncii  care au localizat și lichidat incendiul.

Cauza incendiului a fost „folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, iar în urma incendiului nu au rezultat victime omenești sau animale și nici nu a existat pericol de propagare la alte locuințe ori bunuri aflate în vecinătate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere prin incendiere”.

Urmează a se dispune internarea medicală la spitalul de neuropsihiatrie a lui Ilie G., de 28 ani, în vederea expertizării și stabilirii discernământului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here