În seara de 23.11.2020, la ora 21.40, un bărbat, de 37 ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra dinspre Suceava către Siret, pe DN 2 în zona Ratoș, s-a angajat într-o depășire neregulamentară a altui autovehicul, încălcând marcajul continuu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen Polo condus regulamentar de către un bărbat, de 72 ani din  Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bătrânului care a fost transportat la Spitalul Boli Cronici Siret unde a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier și plagă occipitală stânga”, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

În autoturismul marca Volkswagen Polo se mai aflau un minor de 15 ani, din Suceava, care a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la UPU Suceava fiind diagnosticat cu „TCC minor nivel 1, entorsă coloană cervicală, contuzie toraco abdominală, traumatism antebraț și coapsă stângă”. Împreună cu șoferul de 37 de ani în autoturism în calitate de pasageri se aflau un bărbat, de 37 ani, din comuna Moldova Sulița și o tânără, de 19 ani, domiciliată în satul Hotar, comuna Țețchea, județul Bihor, care în urma coliziunii au suferit leziuni minore respectiv „TCC prin accident rutier” fiind transportați la Spitalul orașului Siret, apoi transferați la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii formațiunii rutiere Siret sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here