More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un magazin a fost mistuit de un incendiu puternic

  La 12.06.2020, ora 17.01, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar, din satul Gura Solcii, comuna Grănicești.

  La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul magazinului și la o porțiune din acoperiș, existând pericolul de propagare la o moară (aflată la demisolul construcției, corp comun), la o casă de locuit și la anexele gospodărești ale acesteia.

  Incendiul a fost lichidat la ora 21:15.

  Au ars bunuri din interiorul magazinului (mărfuri diverse, vitrine frigorifice, un automat de cafea, o casă de marcat și altele), precum și, parțial, acoperișul clădirii.

  Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat moara, casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles