Ritmic Suceava

La data de 25.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului I.N.C. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi de introducere în țară de droguri de risc.

În fapt s-a stabilit că, în perioada 28.02.2020 – 25.06.2020, acţionând în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul I.N.C. a primit, deţinut, transportat, și comercializat cantitatea totală de aproximativ 927 grame de cannabis.

La data de 25.06.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului având asupra sa un alt colet ce conținea 4 pachete în care se afla cantitatea de 925 grame de cannabis.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here