More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Polițiștii de frontieră din PTF Siret au depistat o femeie care transporta 26 de butelii cu freon. Bunurile erau ascunse în microbuzul condus de individă

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au întocmit dosar penal unei femei care avea ascunse într-un microbuz, 26 butelii cu agent refrigerant (freon), în valoare de aproximativ 7.500 lei, bunuri ce au fost ridicate în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.

  Azi dimineață, în jurul orei 01.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, o femeie cu dublă certăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 52 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Ucraina.

  Acţionând în baza analizei de risc, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, unde au descoperit ascunse 26 de butelii cu agent refrigerant.

  Bunurile, în valoare de aproximativ 7.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase şi tentativă de contrabandă calificată. La finalul cercetărilor vor fi luate măsurile legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles