More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO O gospodărie a fost pusă la pământ de un incendiu pornit de la o țigară

  La 22.06.2020, ora anunțării la 112 – 01.57, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Sadova.

  La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o parte dintre anexele gospodărești și un autoturism, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul construcțiilor învecinate. Toate clădirile din gospodărie formau un corp comun, fiind construite majoritar din lemn.

  Incendiul a fost lichidat la ora 05:00.

  Au ars un atelier de tâmplărie, o magazie de rumeguș și o magazie de unelte și scule pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp. De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 80% și s-au degradat învelitoarea din tablă, tavanele și pereții anexelor afectate, motoare electrice, scule de tâmplărie, circa 10 mp din fațada casei de locuit, un geam termopan și altele.

  Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, adăpostul de animale, magazia de lemne și garajul, cu bunurile aferente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles