Ritmic Suceava

La cei 23 de ani ai săi, omul de afaceri Sebastian Pricop demonstrează încă o dată că vârsta nu reprezintă un impediment dacă există seriozitate, multă muncă și respectarea cuvântului dat. Acesta și-a făcut loc într-un domeniu în care există concurență puternică și agenți comerciali vechi pe piața de profil, prin produse de o calitate ireproșabilă, o echipă de nădejde și muncă.

Tânărul antreprenor Sebastian Pricop nu s-a speriat de provocări, iar succesul nu a întârziat să apară. Acesta a arătat tuturor că în viață poți reuși, poți clădi o afacere de succes dacă crezi în tine și depui toate eforturile în acest sens. Mii de clienți mulțumiți și tot atâtea proiecte finalizate la cele mai înalte standarde, îi arată că ceea ce face, face bine și trebuie să continue.

Drept dovadă, afacerea tânărului sucevean continuă să se extindă, iar de curând, firma Kopri administrată de Sebastian Pricop, comercializează și produse Bilka, cunoscute pe piața românească pentru standardele ridicate de calitate.

„Concurența mă încurajează să vând pe piața din Suceava, Botoșani, Bistrița-Năsăud și Baia Mare produse extraordinar de calitative. Tocmai din aceste motive, am adăugat în compania noastră, produsele Bilka”, a menționat omul de afaceri Sebastian Pricop.

Pe acesta nu-l sperie concurența pentru că știe că aduce în fața clienților săi doar produse foarte calitative, la prețuri imbatabile iar profesioniștii echipei pe care o conduce, sunt oameni pregătiți, gata să ofere consiliere pentru fiecare caz în parte.

„Știm că este concurență dar ne dorim să fim cei mai profesioniști în această ecuație a pieței iar clienții vor vedea acest lucru. Oamenii nu se mai mulțumesc cu puțin. A crescut nivelul de trai și implicit au crescut și pretențiile clienților. Aceștia vor produse calitative la prețuri cât mai bune iar noi le vom oferi acest lucru”, a completat Sebastian Pricop.

Firma Kopri vine în sprijinul clienților săi cu o echipă de agenți de vânzări care acoperă o zonă generoasă, iar sfaturile importante pe care aceștia le pot da, în alegerea perfectă, în funcție de nevoia fiecăruia în parte, sunt doar la un apel distanță.

De zona Suceava se ocupă Alex Regat, director de vânzări. Acesta poate fi contactat la numărul 0732504490.

Agentul de vânzări Iulian se ocupă de zona Botoșani și poate fi contactat la numărul 0724716554, iar Aurel Andrieș, cu numărul de telefon 0724716613, este agent de vânzări pentru zona Bistrița.

De zona Baia Mare, răspunde agentul de vânzări Fane Bumbaș. Acesta răspunde la numărul de telefon 0747141417.

Clienții pot apela cu încredere la serviciile firmei Kopri unde pe lângă profesioniști adevărați, vor găsi oameni de nădejde cu respect față de munca făcută.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here