More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Dealeri de etnobotanice ridicați de procurorii DIICOT (NAȚIONAL)

  Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea, au efectuat două percheziții domiciliare în Constanța la persoane bănuite de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive. Doi bărbați au fost arestați preventiv.

  La data de 20 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, efectuat două percheziții la doi bărbați, de 36 și 41 de ani, din Constanța.

  Persoanele în cauză ar fi distribuit, în perioada 2018 – 2020, substanțe noi cu proprietăți psihoactive către tineri și adolescenți, în municipiul Tulcea.

  În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 45 de pliculețe autosigilante, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, două cântare de precizie și patru telefoane mobile.

  De asemenea, au mai fost indisponibilizate 1.340 de țigarete, despre care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă, un autoturism de lux, precum și alte bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

  În aceeași zi, față de persoanele în cauză a fost dispusă măsura preventivă a reținerii. Ieri, 21 iunie a.c., cei doi au fost prezentați Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

  La activități au participat și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles