More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Canton silvic cuprins de incendiu pornit de la un cablu electric defect

  La 04.07.2020, ora  16:55, pompierii militari de la subunităţile din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie de materiale, ce aparţine Ocolului Silvic Stulpicani. Alături de militari, au acţionat şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Stulpicani, cu un utilaj.

  La sosirea echipajelor, ardea magazia construită din lemn şi zidărie, cu pericol de propagare la clădirea Cantonului silvic, aflată în imediata apropiere.

  Incendiul a fost lichidat la ora 20:15.

  Au ars: magazia de uz gospodăresc pe o suprafaţă de aproximativ 185 mp, circa 12 metri cubi de cherestea şi alte bunuri depozitate în interior. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperişului, instalaţia electrică a magaziei şi trei ferestre din PVC de la clădirea cantonului.

  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea cantonului silvic şi bunuri materiale.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles