More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Bani falși, droguri, arme și țigări găsite de polițiștii suceveni în urma unor percheziții

  Astăzi, 9 iulie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimnalității Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, efectuează 34 de percheziții domiciliare în județul Suceava, într-un dosar penal de  constituirea unui grup infracţional organizat și contrabandă în formă agravantă.

  Acțiunea vizează 3 grupuri infracționale organizate specializate în contrabanda cu țigări, de proveniență ucraineană.

  În cauză, sunt vizate 22 de persoane, organizate pe 2 paliere infracționale: introducerea în țară a țigărilor, respectiv distribuirea acestora pe raza județului Suceava.

  În urma perchezițiilor de astăzi, au fost găsite importante cantități de țigări (încă inventariate), monedă falsă, droguri și arme deținute ilegal. Perchezițiile domiciliare sunt în derulare.

  În fapt, începând cu luna septembrie a anului trecut, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimnalității Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au demarat investigațiile privind activitatea infracțională a doi bărbați, de 42 și 24 de ani.

  Aceștia, împreună cu alte persoane de cetățenie română și ucraineană, s-ar fi constituit într-un grup infracţional organizat, cu scopul de a colecta, deține, transporta, prelua, depozita, preda și vinde țigări de contrabandă.

  Aceștia ar fi introdus țigaretele de proveniență extracomunitară peste frontiera „verde” dintre România și Ucraina, de pe raza localității Ulma, județul Suceava, după care le-ar fi comercializat către clienți din România.

  Unul dintre cei doi ar fi achiziționat țigările la perioade regulate de timp (în cantități de circa 30-40 de baxuri de țigarete, aproximativ 20.000 de pachete de țigarete). Ulterior, celălalt le-ar fi vândut către clienți de pe teritoriul țării.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles