More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Fostul procuror „Portocală” a fost arestat pentru „fabricarea” dosarului Tony Blair (NAȚIONAL)

  Fostul procuror al „Unității de elită” DNA Ploiești, Mircea Negulescu, zis și „Portocală”, a ajuns miercuri seara în arestul central al Poliției Capitalei, fiind reținut de procurorii de la secția specială. După o anchetă lungă și minuțioasă ce a vizat un șir lung de ilegalități comise sub umbrela funcției, „distrugătorul de destine”, așa cum el însuși s-a descris potrivit unor stenograme, a fost arestat.

  Mircea Negulescu a ajuns cu puțin timp înainte de ora 20:00 în arestul central al Poliției Capitalei, fiind reținut de procurorii de la secția specială. Fostul procuror este acuzat de anchetatori că ar fi format un „grup infracţional organizat” la DNA Ploieşti în scopul comiterii infracţiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, influenţarea declaraţiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, ilegalități săvârșite în dosarul „Tony Blair”.

  Reamintim că dosarul Ghiță-Ponta-Blair era una dintre anchetele cu răsunet ale „Unității de elită” – DNA Ploiești – și a lui Negulescu în mod special, care a și declarat că ar vrea să-l vadă pe Sebastian Ghiță arestat cu orice preț, pe care îl considera un „trofeu” valoros din perspectiva sa de procuror de provincie.

  Sursa: Gândul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles