More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Focarul de coronavirus de la Dinamo i-a făcut pe „câini” să ceară întreruperea definitivă a campionatului (SPORT)

  Șase jucători de la Dinamo au coronavirus, iar partida cu Chindia, programată inițial pentru joi, a fost amânată. Jucătorii lui Dinamo și-au făcut testul pentru COVID-19 în urmă cu două zile, iar azi au venit rezultatele. Bogdan Bălănescu cere ca sezonul să fie întrerupt definitiv și să se găsească o soluție pentru sezonul viitor.

  Dinamo este iar în stare de alertă! Noi cazuri de coronavirus au fost descoperite în Ștefan cel Mare. Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrzljak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță sunt cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19.

  „Este o situație extraordinar de grea. Aproape de desființarea acestei echipe. Nu cred că este logic ca în momentul în care îți lipsesc șase jucători să poți să continui competiția. Trebuie întreruptă competiția! Și pe motiv de Dinamo! Să nu retrogradeze nimeni și să găsim o soluție în ce privește sezonul viitor. Nu pot să vă spun acum cine ar fi acum de acord și cine nu”, a declarat la Digi Sport directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles