FOTO Telekom
Ritmic Suceava

Explicația pentru accidentarea surprinzătoare a lui Florinel Coman (22 de ani): el a petrecut alături de colegi și de adversari în noaptea de după derby-ul CFR-FCSB 1-0 și a simțit durere a doua zi. Leziunea musculară îl face indisponibil pentru jocul cu Gaz Metan, de duminică.

Programul de după partida cu CFR a fost, pentru Coman, mai greu decât fusese meciul și i-a provocat atacantului accidentarea din cauza căreia nu va evolua duminică împotriva lui Gaz Metan. Florinel, colegi ai lui și adversari din derby au petrecut după partidă la hotelul Grand Italia, în care era cazată FCSB. Djokovici, Omrani, Tănase, Planici au fost printre participanții la petrecerea care l-a inclus și pe Ovidiu Popescu, al cărui autogol decisese rezultatul.

Au existat și jucători pentru care întâlnirea s-a rezumat la cină și la socializare, însă Coman și alții ar fi continuat programul de distracție până târziu.Urmarea: Florinel are o leziune musculară și e al 7-lea fotbalist accidentat de la FCSB. Iulian Cristea, Panțâru, Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Oaidă sunt ceilalți șase.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here