Ritmic Suceava

Florin Șalar, candidatul PMP la funcția de primar al comunei Grănicești, este un om gospodar, cu viziune și cu o amplă experiență în administrația locală. Acesta simte și pe bună dreptate, munca din ultimii ani și rezultatele dovedind acest lucru, că are mai multe de oferit. Chiar dacă are trei mandate de viceprimar, perioadă în care a pus umărul la dezvoltarea comunei, Florin Șalar își dorește să ocupe fotoliul de edil al comunei Grănicești, pentru a putea continua proiectele începute dar și pentru a implementa altele noi.

„M-a determinat să candidez, dorința de a face mai mult. Consider că pot face mai multe pentru comuna mea iar poziția de primar mi-ar da ocazia să demonstrez acest lucru. În ultimii ani, a fost o muncă de echipă. Ne asumăm toți realizările, la fel cum suntem conștineți și de nereușite. Am modernizat școlile din comună, am efectuat lucrări de canalizare, am înființat stație de epurare în comună, acestea din urmă fiind acum realizate în proporție de 60%. Am reușit să construim un pod nou la Gura Solcii. Avem în comună un dispensar uman, utilat la cele mai înalte standarde, cu două cabinete pentru medicii de familie, o farmacie și un cabinet stomatologic. Aș vrea să completez că avem și un apartament de serviciu, unul dintre medicii de familie chiar locuind acolo. Toate acestea au fost posibile printr-o muncă de echipă”, a precizat Florin Șalar, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Grănicești.

Pentru perioada 2020 – 2024, candidatul PMP la funcția de primar al comunei Grănicești își propune modernizarea în totalitate a rețelei de drumuri și construirea rețelei de gaze naturale în toate satele, mai ales că conducta magistrală de gaz metan trece prin Slobozia, sat al comunei Grănicești. În următorii patru ani, cu Florin Șalar la Primărie, toate drumurile de câmp de pe raza comunei Grănicești, vor fi refăcute.

„Vom realiza și trotuare pe ambele părți ale DN 2 în satul Grănicești”, a mai adăugat candidatul PMP, Florin Șalar.

Educația reprezintă o prioritate de bază în această comună, copiii fiind viitorul comunității, din aceste motive, candidatul pentru poziția de edil al comunei, Florin Șalar, vrea să le ofere cele mai bune condiții.

„Vom reabilita și moderniza școlile primare din satele Slobozia Sucevei și Iacobești”, susține acesta, completând că toate unitățile de învățământ din comună au apă curentă și toalete în incinta clădirilor. În prezent, elevii din Grănicești merg la școală în scenariul verde, dar dacă va fi nevoie, viitoarea administrație locală promite că va achiziționa tablete pentru toți elevii, nepermițându-și să refuze dreptul primordial la educație al copiilor.

Prioritatea principală a lui Florin Șalar, pentru următorii patru ani, este identificarea de suprafețe de teren pentru tineri.

„Vrem să aducem tinerii acasă. Știm că este greu. Trebuie să le oferim condiții și ei vor aduce acasă experiența dobândită în străinătate. Avem nevoie de tineri, avem nevoie de forță de muncă pentru a putea dezvolta comuna. Ca o primă măsură în acest sens, vrem să oferim locuri de casă, cu titlu gratuit, în fiecare localitate a comunei”, a completat Florin Șalar.

Pe lista proiectelor echipei PMP Grănicești, în frunte cu Florin Șalar, se află și finalizarea proiectului de înființare a sistemului de canalizare cât și a proiectului de extindere a rețelei de apă potabilă.

De asemenea, Florin Șalar vrea să realizeze și să modernizeze patru terenuri de sport în satele Iacobești, Slobozia – Sucevei, Românești și Dumbrava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here