More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Final 8 în Champions League. Toate meciurile din sferturi, semifinale și finala competiției se vor juca în doar 11 zile la Lisabona (SPORT)

  Surse de încredere au confirmat pentru Reuters planul stabilit de către UEFA și de către cluburile implicate în competiții. Finala nu va mai avea loc la Istanbul, așa cum era stabilit inițial, din cauza pandemiei de coronavirus.

  Liga Campionilor s-a oprit în faza optimilor de finală, la mijlocul lunii martie, însă patru partide din retur au rămas nedisputate.

  Meciurile retur Manchester City – Real Madrid, Bayern – Chelsea, Juventus – Lyon și Barcelona – Napoli se vor disputa pe arenele stabilite ale formațiilor gazdă, în prima parte a lunii august. În sferturile de finală sunt calificate deja Atalanta, RB Leipzig, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid.

  Ulterior, echipele rămase în competiție vor participa la un turneu Final 8 găzduit de Lisabona. Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în patru zile consecutive (12 – 15 august), semifinalele vor avea loc pe 18 și 19 august, iar finala se va desfășura pe 23 august, în capitala Portugaliei.

  Toate partidele se vor desfășura într-o singură manșă, astfel că acest Final 8 va avea posibilitatea să se încheie în doar 11 zile.

  Meciurile se vor disputa pe cele două mari stadioane din Lisabona – Estadio da Luz, arena celor de la Benfica, și Jose Alvalade, stadionul lui Sporting.

  Deși pare puțin probabil în acest moment, UEFA nu a exclus varianta de a disputa meciurile cu spectatori în tribune, însă totul depinde de evoluția situației sanitare din Portugalia, mai scrie sursa citată.

  Astfel, Lisabona va găzdui finala Champions League din acest an, în timp ce orașul Instanbal va organiza ultimul act al ediției din 2021.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles