More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Femeia care s-a aruncat de la etajul III al unui bloc din Fălticeni era dezamăgită pentru că a fost părăsită de amantul cunoscut pe TikTok, după ce soțul și-a băgat coada: „Mi-a reproșat că i-am stricat dragostea”

  Tentativa de suicid de la Fălticeni, de săptămâna trecută, când o femeie de 35 de ani s-a aruncat de la etajul III al unui imobil, ascunde o poveste cutremurătoare. Se pare că femeia a încercat să-și ia zilele din dragoste, dar nu pentru soț ci pentru amantul care o părăsise. Aceasta a profitat de faptul că soțul ei muncea marinar și era mai mult plecat de acasă și a căutat senzații tari, fără să mai țină cont de faptul că are în grijă o fetiță în vârstă de 6 ani, copil dintr-o relație anterioară a soțului ei. Așa se face, că l-a anunțat pe Virgil Andrenoiu, soțul ei, că părăsește domiciliul conjugal, fiind îndrăgostită de altcineva, fără să îi pese că în apartamentul din Fălticeni rămâne o fetiță singură care o striga cu disperare „mami”.

  Eu sunt în etate, fac anul viitor 60 de ani, am cunoscut o femeie acum vreo 10-12 ani, care mi-a făcut un copil. Eu sunt marinar de meserie, stau pe vapor de 37 de ani. Acea femeie a stat cu mine pe vapor, a născut un copil în Olanda, o fetiță, care este sufletul meu, a stat cu mine până la vârsta de nouă luni a fetiței după care a plecat și m-a lăsat cu fetița. Atunci m-am văzut nevoit să caut pe cineva care să mă ajute să-mi cresc copilul și am găsit-o pe Alina. M-am înțeles cu ea să aibă grijă de copilul meu, iar eu să o plătesc. A venit și a stat cu mine pe vapor, aproape un an de zile. În această perioadă ne-am apropiat unul de celălalt și am decis să mergem în România. Așa că am venit la Fălticeni. Ea a rămas acasă cu fetița iar eu m-am întors pe vapor. Totul a fost bine și frumos. Anul acesta am muncit, am venit acasă doar de trei ori”, a povestit Virgil Andrenoiu, soțul femeii din Fălticeni, care s-a aruncat pe geam.

  Chiar dacă a fost înșelat, bărbatul a fost dispus să o ierte pe soția sa, pentru că aceasta i-a crescut fetița, a îngrijit-o și a fost mereu lângă ea.

  „După cum am găsit pe telefonul ei, din septembrie, după ce și-a refăcut toată dantura, a intrat pe o rețea de socializare, și așa s-a îndrăgostit de cineva din București. Pe data de 11 noiembrie mi-a trimis un mesaj prin care mă anunța că pleacă la noul ei iubit și lasă fata, care are acum 6 ani, acasă. A plecat. Am căutat-o pe mama fetiței și a fost de acord să meargă la Fălticeni să stea cu ea. Este recăsătorită dar soțul ei a fost de acord. Eu nu m-am putut întoarce în țară mai repede de 30 noiembrie. Văzând că nu mai aveam niciun semn de la ea, am încercat totuși să o caut, să-mi dea niște explicații. A plecat de acasă, la altul pe care l-a cunoscut pe TikTok, cu banii mei. Ea nu a lucrat niciodată. A reușit să mă păcălească că va fi o mamă bună pentru fiica mea și o soție minunată pentru mine. Am dat peste bărbatul din București la care era plecată și i-am povestit cine sunt. Acesta a fugărit-o dar Alina nu s-a întors acasă. A plecat la cineva, o cunoștință mai veche, la Piatra Neamț. Acolo a intrat într-un grup de proxeneți. A povestit că a fost sechestrată, violată. Pe 24 noiembrie am vorbit cu ea și mi-a spus ce i se întâmplă la Piatra Neamț. Atunci am decis să o aduc acasă, am trimis un taxi din Fălticeni și s-a întors. De pe 24 noiembrie, de când s-a întors, până pe 30 noiembrie când am ajuns eu acasă, am discutat cu ea zi de zi. Așa am convins-o și pe 28 noiembrie a fost la Poliție și a depus o plângere pe numele celor din Piatra Neamț. Am vrut să o iert, eram hotărât să depășesc toată situația și să mergem mai departe. Am încercat mereu să-i ofer o viață frumoasă. Îi trimiteam lunar între 2.000 și 3.000 de euro, dar ea s-a îndrăgostit de unul căruia îi trimitea banii mei. Pentru că am vrut să lăsăm totul în urmă, în noaptea de 2 decembrie i-am povestit că am vorbit cu acel iubit al ei din București și probabil din această cauză, bărbatul s-a despărțit de ea. S-a enervat și mi-a spus că nu mă va ierta. Din această cauză s-a aruncat pe geam, pentru că i-am distrus dragostea. Mi-a reproșat că i-am stricat dragostea. Eu vorbeam cu o vecină când s-a întâmplat nenorocirea, iar ea s-a aruncat de față cu fetița. Copila a venit plângând și m-a chemat, repetând că ea nu a greșit cu nimic, ea nu este vinovată. Copilul meu suferă enorm, pentru ea este mami. A crescut-o de la un an de zile. Pot dovedi tot ceea ce spun cu tot felul de filmulețe, cu convorbirile lor, dar și cu extrasele mele de cont, câți bani îi dădeam în fiecare lună”, a continuat Virgil Andrenoiu.

  Pentru că nu are ce face cu fetița și nici nu poate renunța la muncă, a decis să-și ia fetița cu el pe vapor. Copila va locui cu tatăl ei de pe 14 decembrie până pe 3 ianuarie, când mama împreună cu soțul ei, vor termina tura, și ei fiind marinari, și vor lua fetița.

  „Am găsit înțelegere la mama fetiței și mă bucur că soțul ei a fost de acord. Se vor ocupa ei de copilă și eu le voi trimite bani”, a încheiat Virgil Andrenoiu.   

  Alina A. este încă internată la Spitalul Județean, în secția de Chirurgie, starea ei de sănătate fiind în continuare gravă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles