FOTO Digisport
Ritmic Suceava

Bogdan Vintilă se lovește de o situație fără precedent la FCSB. Tehnicianul de 48 de ani are un lot foarte subțire, numeric vorbind, și se vede nevoit să apeleze la Academia clubului pentru a încropi un prim 11 și a avea jucători pe banca de rezerve.

Cea mai mare problemă a lui Vintilă este că nu se va putea baza în „El Clasico” de România pe „tripleta de aur”, formată din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

Dacă Man și Coman sunt accidentați și nu vor putea fi recuperați până la ora jocului, Tănase este suspendat, după ce a primit, foarte ușor, două galbene într-un minut, în meciul dintre FCSB și Gaz Metan, scor 2-2.

Pe lângă aceștia, Vintilă nu se va putea baza nici pe Bogdan Planic, care nu s-a mai prezentat la echipă și a cerut rezilierea contractului, susținând că nu a fost plătit.

În condițiile date, Vintilă se vede nevoit din nou să apleze la Academia FCSB. Din informațiile Digi Sport, tehnicianul FCSB va folosi doi puști încă din primul minut. Este vorba despre Pantea și Dumitru.

Singura veste bună, pentru Vintilă, este revenirea lui Cristea, care va fi titular în linia de fund alături de Miron.

Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Pantea – Vînă, Popescu, Olaru – Moruțan, Petre, Dumitru.

Sursa: Digisport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here