More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FCSB înfruntă Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României (SPORT)

  FCSB – Sepsi OSK se joacă miercuri, 22 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, iar Toni Petrea a pregătit o surpriză în echipa de start a roș-albaștrilor pentru finala Cupei României.

  Toni Petrea, antrenorul principal al celor de la FCSB, s-a decis asupra primului 11 pe care îl va primite pe teren la meciul cu Sepsi OSK din finala Cupei României.

  ProSport a aflat că Darius Olaru, fotbalist care a lipsit de la ultimele partide ale FCSB-ului, va fi titular împotriva grupării din Sfântu Gheorghe.

  Darius Olaru s-a „rupt” în manșa a doua a semifinalelor Cupei României, atunci când FCSB s-a impus în fața lui Dinamo București cu scorul de 1-0. Mijlocașul n-a făcut deplasarea pentru duelul cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco” și nici nu intra în planurile lui Toni Petrea pentru duelul cu CFR Cluj, cel care a fost amânat din cauza unui caz de Covid-19 de la campioana României.

  Toni Petrea a hotărât și ce echipă de start va folosi în meciul pe care vicecampioana României îl va juca împotriva celor de la Sepsi OSK în finala Cupei, azi, ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană”.

  Andrei Vlad va apăra poarta FCSB-ului la meciul cu Sepsi OSK, iar linia de apărare va fi formată din Vali Crețu, George Miron, Iulian Cristea și Ionuț Panțîru. Mai mult, Ionuț Vînă, Ovidiu Popescu și Darius Olaru vor fi în spatele tripletei Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

  Echipa de start a FCSB-ului: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru – Vînă, Popescu, Olaru – Man, Tănase, Coman

  FCSB – Sepsi OSK se joacă azi, ora 20.00, în finala Cupei României, pe stadionul „Ilie Oană”, LIVE VIDEO pe ProSport și la Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles