More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Duckadam scos din sărite de Becali care susține că ar fi luat nemeritat 300.000 de euro de la FCSB: „Și nervii mei au o limită!” (SPORT)

  Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a reacționat ÎN DIRECT la Digi Sport, după ce Gigi Becali l-a acuzat că a câștigat suma de 300.000 de euro degeaba în 10 ani.

  „Eroul de la Sevilla” a fost extrem de deranjat de aceste vorbe spuse de finanțator, în cadrul conferinței de prezentare a lui Sergiu Buș.

  „M-a deranjat declarația lui Gigi Becali despre Ilie Dumitrescu, dar și aceea în care a spus că Duckadam a luat bani degeaba. Și nervii mei au o limită, încerc să mă abțin. Vreau să fiu decent”, a spus Duckadam, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

  Duckadam spune că a muncit pentru bani, mai ales că nu el a fost cel care a stabilit acest salariu.

  „În primul rând, că cei 300.000 de euro, despre care spune domnul Becali, i-am luat în 10 ani. Sunt fotbaliști care au fost la Steaua, și care au câștigat 300.000 de euro într-un sezon, și care nu-mi ajung nici măcar la degetul mic. Apoi, eu, niciodată nu am făcut vreo cerere de salariu. Nici în 2010, când m-a sunat domnul Becali să vin la Steaua, și nici în 2015. Ce mi s-a oferit, asta am acceptat. I-am mulțumit public și o fac și acum și sper să o închidem aici”, a mai spus Duckadam.

  Fostul președinte de imagine a mai spus că la FCSB a deranjat felul său de a fi.

  „Eu am deranjat prin felul meu de a fi imparțial. Eu am apărat clubul în emisiuni, mereu, dar nici nu puteam să trec peste o limită. Sunt și eu un nume, erau milioane de telespectatori și nu puteam să nu spun adevărul”, a mai spus Duckadam, la Digi Sport.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles