Ritmic Suceava

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a reacționat ÎN DIRECT la Digi Sport, după ce Gigi Becali l-a acuzat că a câștigat suma de 300.000 de euro degeaba în 10 ani.

„Eroul de la Sevilla” a fost extrem de deranjat de aceste vorbe spuse de finanțator, în cadrul conferinței de prezentare a lui Sergiu Buș.

„M-a deranjat declarația lui Gigi Becali despre Ilie Dumitrescu, dar și aceea în care a spus că Duckadam a luat bani degeaba. Și nervii mei au o limită, încerc să mă abțin. Vreau să fiu decent”, a spus Duckadam, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Duckadam spune că a muncit pentru bani, mai ales că nu el a fost cel care a stabilit acest salariu.

„În primul rând, că cei 300.000 de euro, despre care spune domnul Becali, i-am luat în 10 ani. Sunt fotbaliști care au fost la Steaua, și care au câștigat 300.000 de euro într-un sezon, și care nu-mi ajung nici măcar la degetul mic. Apoi, eu, niciodată nu am făcut vreo cerere de salariu. Nici în 2010, când m-a sunat domnul Becali să vin la Steaua, și nici în 2015. Ce mi s-a oferit, asta am acceptat. I-am mulțumit public și o fac și acum și sper să o închidem aici”, a mai spus Duckadam.

Fostul președinte de imagine a mai spus că la FCSB a deranjat felul său de a fi.

„Eu am deranjat prin felul meu de a fi imparțial. Eu am apărat clubul în emisiuni, mereu, dar nici nu puteam să trec peste o limită. Sunt și eu un nume, erau milioane de telespectatori și nu puteam să nu spun adevărul”, a mai spus Duckadam, la Digi Sport.

Sursa: Digisport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here