FOTO BZI
Ritmic Suceava

La 17.10.2020, la ora 18.50, Secția de Poliție Rurală 9 Şcheia au fost sesizați prin 112 că pe raza localității Ilişeşti, conducătorul unui autoturism marca Dacia Logan conduce haotic și este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto s-a conformat semnalelor, acesta oprind  pe acostamentul DN 17 al localității Ilișești.

Cu ocazia verificării documentelor de identitate și a stării permisului de conducere s-a constatat faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului, un bărbat, de 39 ani din Suceava, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar persoana ce se afla în dreapta, un bărbat, de 49 ani din Suceava, era proprietarul autoturismul, acesta fiind cel ce a încredințat celui de la volan autoturismul mai sus menționat pentru a-l conduce pe drumurile publice.

În continuare, conducătorul autoturismului marca Dacia a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma consimțământului exprimat în scris, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost recoltate 2 mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, respectiv pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here