More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Doi pacienți bolnavi de coronavirus au nevoie de ventilație mecanică

  Astăzi, 02.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3136 de persoane
  • în carantină instituționalizată 8 persoane
  • 30117 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3111 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3437 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 11 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 19 de persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 440 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 325 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 10 pacienți, din care 2 ventilați.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 40 de pacienți Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  În cursul zilei de 01 iulie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 2362 de persoane și 21 de societăți  comerciale, fiind aplicate 9 sanctiuni contraventionale in valoare de 13.000 lei.

  Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles