More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Doctorul Roberto Haret își „retrage” ambasadele de la Spitalul Județean Suceava: „Medicul Haret va susține activitatea compartimentului ori de câte ori va fi nevoie de experiența dumnealui”

  Medicul cardiolog intervenționist Roberto Haret nu va mai fi foarte activ în cadrul Compartimentului de Cardiologie Intervențională a Spitalului Județean Suceava, după ce zilele trecute a semnat un contract cu o clinică privată din județ, unde și-a  început deja activitatea.

  După cum a explicat managerul spitalului sucevean, medicul Alexandru Calancea, acesta nu a fost și nu este angajatul spitalului sucevean, desfășurându-și activitatea în baza unui contract de prestări servicii, iar în cazul în care va profesa mai puțin, în cadrul spitalului, va fi remunerat doar pentru orele lucrate.

  Se pare că medicul Roberto Haret va reveni la Spitalul Județean doar când medicii cardiologi intervenționiști Paul Turcoman și Laurian Blaga îi vor solicita ajutorul.

  „Are și o altă colaborare cu mediul privat. La SJU, contractul de colaborare este valabil până la sfârșitul anului. Medicul Haret va susține activitatea compartimentului ori de câte ori va fi nevoie de experiența dumnealui, dar de sâmbăta trecută a început noua colaborare”, a explicat medicul Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean Suceava.

  Se pare că medicul Roberto Haret a luat decizia de a da mai rar pe la spitalul sucevean, după ce zilele trecute a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe o tânără agresată care a susținut că este iubita medicului și că acesta ar fi lovit-o, fiind înregistrat și un apel la numărul unic de urgență 112, în urma căruia, polițiștii au deschis și o anchetă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles