FOTO NewsBucovina
Ritmic Suceava

Doctorul Alexandru Calancea rămâne în continuare la conducerea Spitalului Județean Suceava. El a câștigat concursul pentru funcția de manager cu nota 9,57. Contracandidatul său, avocatul Traian Andronachi, a obținut nota 8,49. Andronachi a fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți.

Concursul pentru funcția de manager a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a avut loc în cursul zilei de luni. Cei doi candidați și-au prezentat proiectul de management pentru unitatea spitalicească, după care membrii comisiei de examinarea au pus întrebări pe marginea acestor proiecte.

Președintele comisiei a fost președintele consiliului de administrație al Spitalului Județean Suceava, consilierul județean Ioan Bădeliță. Din comisie au mai făcut parte conferențiarul universitar doctor Andrei Ștefan Neștian, directorul Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și managerul Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, doctorul Mihai Mleșnițe.

Sursa: Svnews.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here