More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  De Ziua Bucovinei, Ștefan Voloșeniuc, candidatul independent pentru funcția de senator de Diaspora, a ajuns pe primul loc în sondaje

  În această zi, când sărbătorim unirea Bucovinei cu țara, bucovineanul nostru Ștefan Voloșeniuc, candidat independent la funcția de senator de Diaspora, a primit cel mai frumos cadou.

  În urma unui sondaj realizat de site-ul de știri Podul.ro, bucovineanul din Cârlibaba, Ștefan Voloșeniuc, a ieșit pe primul loc, în preferințele românilor, acesta dovedind că a reușit să ajungă la sufletul românilor de peste graniță. După o luptă strânsă cu candidații AUR, acum, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare, bucovineanul din Cârlibaba a ajuns pe locul I în opțiunile de vot ale românilor.

  „La mulți ani Bucovina, La mulți ani bucovineni! Astăzi este o zi mare pentru noi și oriunde ne-am afla, sufletul și gândul este astăzi acasă, unde tradițiile se păstrează cu sfințenie, unde credința vorbește despre istorie și istoria ne amintește cine suntem. Dragii mei bucovineni, vă doresc un la mulți ani cu dragoste și dor,de aici, din Londra, astăzi când se sărbătoresc 102 ani de la unirea Bucovinei cu țara. Sunt bucovinean și sunt mândru că m-am născut pe acest ținut binecuvântat de Dumnezeu. Acasă este locul unde mă întorc de fiecare dată să-mi încarc bateriile și despre oamenii din Bucovina le vorbesc mereu și copiilor mei. Sunt oameni gospodari, cu frică de Dumnezeu, care fac din acest loc, o adevărată oază de liniște. Sunt impresionat de numărul masiv de voturi pe care le-am primit, în acest sondaj. Mesajele de susținere venite din partea românilor imi dau putere să continui această luptă!”, a declarat Ștefan Voloșeniuc, candidat independent la funcția de senator de Diaspora, la alegerile din 5-6 decembrie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles