More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Dan Petrescu câștigă peste un milion de euro la CFR Cluj (SPORT)

  FCSB a remizat cu Gaz Metan , 2-2, în etapa a 4-a din play-off și are șanse mici la titlu, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj, echipa antrenată de Dan Petrescu.

  După meci, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și a dezvăluit cât câștigă la campioana României și de ce nu ar putea antrena la FCSB, deși mai multe voci din fotbal îi cer să-l angajeze pe „Bursuc”, dacă vrea performanță.

  „Sunt două diferențe între Petrescu și Vintilă. Nu spun acum neapărat de Petrescu, spun de orice antrenor. La mine ăsta e principiul după care trăiesc. Nici măcar ciobanii și cei care care lucrează în curte la mine nu au voie să fumeze sau să înjure. La FCSB, cel mai mare antrenor de pe glob nu are ce căuta dacă înjură jucătorii! Chiar dacă ia Champions League, eu nu am nevoie! Și doi, Dan Petrescu are și el salariu de 1.200.000 de euro pe an. Are 400.000, dar mai ia sacoșa la început de sezon! Are mai mult, cum să n-aibă?! Cu bonusuri are mai mult. Are 1.200.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

  Dan Petrescu (52 de ani) e la al doilea mandat la CFR Cluj. A fost antrenor în sezonul 2017-2018, când a cucerit titlul, și a revenit în martie 2019, câștigând al doilea trofeu de campion. A mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr și Guizhou Hengfeng.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles